English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12 Δεκεμβρίου 2011

Φασολάδα σπέσιαλ

Υλικά
½ κιλό φασόλια
½ κιλό ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές
2 καρότα
2 κρεμμύδια
Σέλινο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Bάζουμε τα φασόλια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουσκέψουν. Το επόμενο πρωί αλλάζουμε το νερό και τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Αλλάζουμε ξανά το νερό και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο και τις πιπεριές ψιλοκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι. Αφήνουνε να βράσουν για 20 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα κομμένα ροδέλες. Κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά μετά από 1 ½ ώρα περίπου, όταν έχουν ψηθεί τα φασόλια και έχει δέσει η σάλτσα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts