English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9 Ιανουαρίου 2012

Kινέζικη σούπα ρυζιού

Υλικά
- 3 κρόκοι αυγών
- 1 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι
- 10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
- Βάζετε στην κατσαρόλα το νερό να βράσει
- Ρίχνετε το ρύζι και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά
- Βάζετε το γάλα στη φωτιά να κάψει
- Χτυπάτε τους κρόκους με το αλατοπίπερο και προσθέτετε το γάλα λίγο-λίγο
- Ρίχνετε το μίγμα του γάλακτος στη σούπα ανακατεύοντας συνεχώς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts