English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1 Φεβρουαρίου 2012

Χοιρινές πικάντικες μπριζόλες

Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
για τη σάλτσα
4 κουταλιές κέτσαπ
2 κουταλιές λιωμένο σκόρδο
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές ξίδι

Εκτέλεση
Ψήνετε το χοιρινό στη σχάρα ή στο γκριλ.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα υλικά της σάλτσας. Όσο ψήνεται το κρέας, το περνάτε με τη σάλτσα (με πινέλο) σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι αυτή να τελειώσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts