English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Απριλίου 2012

Πατατοσαλάτα μρ τόνο και μαγιονέζα

Υλικά 
1 1/2 κιλό πατάτες
3 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. ανάμικτα τουρσιά ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα τόνο
2 κουτ. του γλυκού κάππαρη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι πιπέρι 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε κύβους μέτριου μεγέθους και τις τοποθετούμε σε ένα βαθύ μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα τουρσιά, τα κρεμμυδάκια, την κάππαρη, τη μαγιονέζα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω τον τόνο, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρά. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή ή κρύα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts