English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

14 Ιουνίου 2012

Ζαμπονοτυρομπαλίτσες!

Υλικά
500γρ. αλεύρι
250γρ. γιαούρτι
250γρ. σκληρή κατσικίσια φέτα (τριμμένη)
2 αυγά
10 φέτες ζαμπόν (ή γαλοπούλα) ψιλοκομμένες
λίγο λάδι

Εκτέλεση
Βάζουμε ολα τα υλικά σε ενα μπολ και τα ανακατεύουμε/ζυμώνουμε (προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι ή γιαούρτι, ανάλογα πόσο σφιχτές ή μαλακές θέλουμε τις μπαλίτσες μας).
Πλάθουμε την ζύμη σε μπαλίτσες, τις βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 20 λεπτά. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts