English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

24 Νοεμβρίου 2011

Ντομάτες γεμιστές με μπακαλιάρο

Υλικά
1 φιλέτο μπακαλιάρου 800 γραμμάρια
6 ντομάτες για γέμισμα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Αδειάζουμε τις ντομάτες και σωτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το ψωμί και τους κρόκους του αυγού.
Γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 30 λεπτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...