Υλικά
1 φιλέτο μπακαλιάρου 800 γραμμάρια6 ντομάτες για γέμισμα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Αδειάζουμε τις ντομάτες και σωτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το ψωμί και τους κρόκους του αυγού.
Γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 30 λεπτά.