English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Απριλίου 2012

Παγωτό γιαούρτι - φράουλα

Υλικά
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. ζάχαρη
2 κούπες ώριμες πολτοποιημένες φράουλες

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τον πολτό φράουλας, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα σε μία μεταλλική φόρμα παγωτού με καπάκι.
Βάζουμε την φόρμα στην κατάψυξη και κάθε τόσο ανακατεύουμε με ένα πιρούνι (από τις άκρες της φόρμας προς το κέντρο) ώστε να παγώσει παντού ομοιόμορφα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον πολτό φράουλας με χυμό 2 πορτοκαλιών ή με χυμό 2 λεμονιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts